Gomba tésztával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg csiperke
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 hegyes erős paprika
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 40 dkg csavart tészta
  • reszelt parmezán

Elkészítés:

A gombát megtisztítjuk, fölszeleteljük, a fokhagymát finomra aprítjuk. A paprika csumáját kimetszük, a húsát karikákra vágjuk, majd az olajban hamar megfonnyasztjuk. Ekkor belekerül a gomba, amit közepes lángon 10 percig párolunk. Félidőben kissé megsózzuk és fölaprított petrezselyemmel fűszerezzük. Közben a tésztát kifőzzük, majd leszűrjük. Öszzekeverjük a pirított gombával és parmezánnal hintjük meg.

Hasonló receptek

Rák Marsala szószban

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Portugál feijoada

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Szavojai fondü

Egytálétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: