Sajtbombak
Hozzávalók:
- 10 dkg vajas marvanysajt
- 10 dkg kremsajt
- 10 dkg korozott
Elkészítés:
Márványsajtot, krémsajtot, körözottet jól összekeverjük. Vizes kézzel diónyi gömböket formálunk belőlük, mindegyiket reszelt sajtba forgatjuk és mignonpapírban tálaljuk a bombákat.
Hasonló receptek
Vörös káposzta almával és dióval
Előétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tonhalpogácsa joghurtos uborkamártással
Előétel, Közepes
Csontritkulás, Cukormentes, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Mogyorómentes
Göngyölt tojás
Előétel, Közepes
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes