Ragus penne

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 csomag penne tészta
  • 20-25 dkg csiperke gomba
  • 10-15 dkg füstölt húsos szalonna
  • 1-2 tejszínes tömlős sajt
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • őrölt szerecsendió

Elkészítés:

A tésztát bő, lobogó sós vízben kifőzzük. Amíg elkészül, egy serpenyőben az előre kis kockára összevágott szalonnát lepirítjuk, majd hozzáadjuk az ugyancsak összevágott gombát és összesütjük. A tömlős sajtot ízlés szerint belenyomjuk és összeforraljuk. Itt szoktam még beletenni egy kis főzőtejszínt is. Megszórom, szerecsendióval, borssal, sóval és petrezselyemzölddel. Egy tűzálló tálba öntöm majd a kifőtt tésztával összekeverem és egy két percre a sütőbe dugom. Friss salátával tálalom. Jó étvágyat hozzá.

Hasonló receptek

Gyors túrógombóc - kefirből

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Zellerfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombás-sajtos lecsó

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: