Sárgarépás-fetás cannelloni
Hozzávalók:
- 12 lasagne tészta#A töltelékhez: 60 dkg sárgarépa
- 1 tojás
- 10 dkg feta sajt
- 2 evőkanál apróra vágott snidling
- 4 evőkanál olívaolaj
- só
Elkészítés:
A lasagne tésztákat sós vízben kifőzzük. A fetát szétmorzsoljuk. A répákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és turmixoljuk. A pürét serpenyőben állandóan kevergetve addig főzzük, míg a levét elfövi. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a tojást, a fetát, a snidlinget és a sót. Egy lasagne-t tálra teszünk, 1 evőkanál pürét kenünk az egyik felére, majd a másik felét ráhajtjuk és szorosan felcsavarjuk. Olajjal kikent római tálba tesszük a cannellonikat, olívaolajjal megkenjük a tetejüket és forró sütőben pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Márványsajtos rakottas
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Krumplifőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Túrógombóc sajtmártással
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes