Sárgarépás-fetás cannelloni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 lasagne tészta#A töltelékhez: 60 dkg sárgarépa
  • 1 tojás
  • 10 dkg feta sajt
  • 2 evőkanál apróra vágott snidling
  • 4 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

A lasagne tésztákat sós vízben kifőzzük. A fetát szétmorzsoljuk. A répákat meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk. Sós vízben puhára főzzük, lecsöpögtetjük és turmixoljuk. A pürét serpenyőben állandóan kevergetve addig főzzük, míg a levét elfövi. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a tojást, a fetát, a snidlinget és a sót. Egy lasagne-t tálra teszünk, 1 evőkanál pürét kenünk az egyik felére, majd a másik felét ráhajtjuk és szorosan felcsavarjuk. Olajjal kikent római tálba tesszük a cannellonikat, olívaolajjal megkenjük a tetejüket és forró sütőben pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Márványsajtos rakottas

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Krumplifőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Túrógombóc sajtmártással

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: