Tavaszi krumpli paradicsommal

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 nagyobb paradicsom
  • bors
  • 20 dkg burgonya
  • 4 tojás
  • 20 szem kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • majonéz
  • 1 evőkanál csípős mustár
  • 1 dl tejföl

Elkészítés:

A paradicsomok kalapjait levágjuk, belsejüket kivájjuk, besózzuk, majd az üregükkel lefele fordítjuk, hogy a levük kifolyjon. A meghámozott krumplit apróra felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük. A tojásokat keményre főzzük és megpucoljuk. A két tojás sárgáját félretesszük a díszítéshez. A többi tojást összeaprítjuk. A kapribogyót és a petrezselymet felaprózzuk és a majonézhez adjuk. Elkeverem a mustárral, a tejföllelés a tojásokkal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül beleforgatjuk a krumplit. A paradicsomot megtöltjük a salátával és tálra teszem. A tetejét a félretett tojássárgájával díszítjük.

Hasonló receptek

Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta

Előétel, közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Málnakrém leves

Előétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Zöldfűszeres sajtfalatkák 2.

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: