Tavaszi krumpli paradicsommal

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Allergia, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 nagyobb paradicsom
  • bors
  • 20 dkg burgonya
  • 4 tojás
  • 20 szem kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • majonéz
  • 1 evőkanál csípős mustár
  • 1 dl tejföl

Elkészítés:

A paradicsomok kalapjait levágjuk, belsejüket kivájjuk, besózzuk, majd az üregükkel lefele fordítjuk, hogy a levük kifolyjon. A meghámozott krumplit apróra felkockázzuk és sós vízben puhára főzzük. A tojásokat keményre főzzük és megpucoljuk. A két tojás sárgáját félretesszük a díszítéshez. A többi tojást összeaprítjuk. A kapribogyót és a petrezselymet felaprózzuk és a majonézhez adjuk. Elkeverem a mustárral, a tejföllelés a tojásokkal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, végül beleforgatjuk a krumplit. A paradicsomot megtöltjük a salátával és tálra teszem. A tetejét a félretett tojássárgájával díszítjük.

Hasonló receptek

Túrógolyók

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sütőtökkel töltött krumpli

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótos batyu

Előétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: