Sült ravioli
Hozzávalók:
- étolaj
- 50 dkg csökkentett zsírtartalmú sajtos ravioli
- főve
- 45 dkg marinara tésztaszósz
- 2 gerezd fokhagyma áttörve
- 1 teáskanál szárított bazsalikom
- 1/2 csésze reszelt
- csökkentett zsírtartalmú mozarella sajt (tetszés szerint)
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 190 ° C-ra. 2. Egy közepes hőálló üvegtálat kiolajozunk és az aljára fektetjük a raviolikat. 3. Egy közepes méretű tálban összekeverjük a tésztaszószt, fokhagymát és bazsalikomot, majd a raviolira öntjük és összekeverjük. Majd az egészet 30 percig sütjük. 4. Tetszés szerint megszórhatjuk mozzarella sajttal. Visszatesszük a sütőbe és további 10 percig sütjük, hogy a sajt ráolvadjon.
Hasonló receptek
Paradicsomos káposzta
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Májproblémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Gomba tésztával
Egytálétel, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Béarni torta
Egytálétel, Közepes
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes