Sült ravioli
Hozzávalók:
- étolaj
- 50 dkg csökkentett zsírtartalmú sajtos ravioli
- főve
- 45 dkg marinara tésztaszósz
- 2 gerezd fokhagyma áttörve
- 1 teáskanál szárított bazsalikom
- 1/2 csésze reszelt
- csökkentett zsírtartalmú mozarella sajt (tetszés szerint)
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 190 ° C-ra. 2. Egy közepes hőálló üvegtálat kiolajozunk és az aljára fektetjük a raviolikat. 3. Egy közepes méretű tálban összekeverjük a tésztaszószt, fokhagymát és bazsalikomot, majd a raviolira öntjük és összekeverjük. Majd az egészet 30 percig sütjük. 4. Tetszés szerint megszórhatjuk mozzarella sajttal. Visszatesszük a sütőbe és további 10 percig sütjük, hogy a sajt ráolvadjon.
Hasonló receptek
Rakott spagetti
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sonkás túrógombóc
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes
Ragus penne
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes