Halfilé zöldborsómártással (update 1)

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 4 szelet fehér húsú halfilé
  • 10 dkg zöldborsó
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 evőkanál vaj
  • 1 citrom leve
  • 1 evőkanál Norbi update 1-es liszt
  • 1 kávéskanál reszelt gyömbér
  • 1 teáskanál felaprított mentalevél
  • 1 húsleveskocka (cukormentes)
  • 1 evőkanál tejföl
  • só ízlés szerint

Elkészítés:

A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet. Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni. Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel. Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel. Az evőkanálnyi tejfölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát.

Hasonló receptek

Spenótos fasírtrolád

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Almával töltött pulyka

Húsétel, Közepes

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Töltött sertéskaraj

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: