Spenót főzelék
Hozzávalók:
- 15-20 dkg spenót
- 2,5 dl víz
- 4-5 nagyobb fokhagyma
- 4 dl főzőtejszín
- 3-3,5 evőkanál rizsliszt
Elkészítés:
A spenótot megmosom, apróra vágom és felrakom egy lábasba 2 dl főzőtejszínnel és 2 dl vízzel. Hozzáadom a fokhagymát. Hagyom közepes gázon. Míg rotyog, addig a maradék főzőtejszínt összekeverem a rizsliszttel, majd belekeverem a spenótba. Megvárom, hogy felrotyogjon.
Hasonló receptek
Lecsós pecsenyekacsamáj
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenót
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Sült ravioli
Egytálétel, Közepes
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes