Pirított máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 adaghoz: 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
  • 1 közepes fej hagyma
  • 2dl tejföl
  • majoránna
  • bors
  • pirospaprika
  • olíva olaj

Elkészítés:

A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majoránnázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.

Hasonló receptek

Máj velencei módra

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajttal töltött tárkonyos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel

Húsétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: