Pirított máj
Hozzávalók:
- 4 adaghoz: 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
- 1 közepes fej hagyma
- 2dl tejföl
- só
- majoránna
- bors
- pirospaprika
- olíva olaj
Elkészítés:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majoránnázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.
Hasonló receptek
Máj velencei módra
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajttal töltött tárkonyos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel
Húsétel, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes