Pirított máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 adaghoz: 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
  • 1 közepes fej hagyma
  • 2dl tejföl
  • majoránna
  • bors
  • pirospaprika
  • olíva olaj

Elkészítés:

A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majoránnázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.

Hasonló receptek

Borban pácolt máj roston sütve

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkolis csirkemell

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tejszines sajtos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: