Pirított máj
Hozzávalók:
- 4 adaghoz: 50 dkg csirkemáj (de lehet bármilyen máj is)
- 1 közepes fej hagyma
- 2dl tejföl
- só
- majoránna
- bors
- pirospaprika
- olíva olaj
Elkészítés:
A kis kockákra vágott hagymát kevés olajon pirítsd meg. Majd tedd bele a feldarabolt csirkemájat, borsozd, paprikázd, majoránnázd. Tehetsz bele összenyomott fokhagymát is. Kb. 10-15 perc múlva, amikor puha a máj, sózd meg és habard be a tejföllel.
Hasonló receptek
Hagymás-tejfölös csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kefires csirkeszárny
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Borzas csirkemell
Húsétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes