Zsályás máj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg csirkemáj
  • őrölt bors
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 mokkáskanál szárított zsálya
  • 2dl tejföl
  • fél csokor petrezselyem

Elkészítés:

A májat csíkokra vágjuk, megborsozzuk, és az olajon megpirítjuk. Megsózzuk, zsályával megszórjuk, a tejföllel felöntjük, majd 10 percig pároljuk. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel meghintjük.

Hasonló receptek

Makói májszelet

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombás - sajtos pulykamell

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Savanyú máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: