Májleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • kb. egyforma mennyiségű sertésmáj és (mondjuk) sertéscomb
  • babérlevél
  • tejföl
  • levesbetét.

Elkészítés:

A húst összekockázod és felteszed főni babérleveles sós vízben. Ha már majdnem megpuhult, beleteszed a csíkokra vágott májat is. Én egyszerűen behabartam, anyósom általában rántani szokta. Lehet bele főzni apró csipetkét, sűrítésképpen. Nem feltétlenül fontos.

Hasonló receptek

Csirkés sóskaleves

Leves, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Frankfurti leves

Leves

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Egyszerű tejleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Májproblémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: