Májleves
Hozzávalók:
- kb. egyforma mennyiségű sertésmáj és (mondjuk) sertéscomb
- babérlevél
- só
- tejföl
- levesbetét.
Elkészítés:
A húst összekockázod és felteszed főni babérleveles sós vízben. Ha már majdnem megpuhult, beleteszed a csíkokra vágott májat is. Én egyszerűen behabartam, anyósom általában rántani szokta. Lehet bele főzni apró csipetkét, sűrítésképpen. Nem feltétlenül fontos.
Hasonló receptek
Zöldséges árpagyöngyleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almás csirkeleves
Leves, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes
Diétás leves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vesebetegség