Karalábé főzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 fej karalábé
  • kb. fél liter tej
  • 1 evőkanál liszt
  • cukor
  • 0,5 dl olaj

Elkészítés:

A karalábékat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdinszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára főzzük és cukrozzuk

Hasonló receptek

Malac osso buco

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Halas búzagombóc citrommártásban

Egytálétel, Közepes

Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Cso, Mogyorómentesntritkulás, Cukormentes

Virslis rakottas

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Crohn

Új keresés

Válasszon diétát: