Karalábé főzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 2 fej karalábé
  • kb. fél liter tej
  • 1 evőkanál liszt
  • cukor
  • 0,5 dl olaj

Elkészítés:

A karalábékat megpucoljuk és sajtreszelőn lereszeljük. Az olajon megdinszteljük, sózzuk. Ha kezd üveges lenni akkor rászórjuk a lisztet és lassan öntünk rá egy kevés tejet. Folytonosan kevergetés mellett annyi tejet adunk még hozzá amennyit a liszt felvesz. Puhára főzzük és cukrozzuk

Hasonló receptek

Húsos rakott cukkini

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almás csirke

Egytálétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Borjúfasírt uborkával és gyömbérrel

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: