Olasz lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • A tésztához: 25 dkg liszt
  • 15 dkg margarin
  • víz#A töltelékhez: 15 dkg sajt
  • 1 dl tej
  • 2 tojás
  • 5 dkg vaj
  • 15 dkg olajbogyó
  • bors

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összedolgozzuk és fél centi vastagra nyújtjuk. A lereszelt sajt felét a tésztára szórjuk a kimagozott olajbogyókkal együtt, majd rámorzsoljuk a vajat. Villával felverjük a tojásokat, tejet öntünk hozzá, borsozzuk, majd a tésztára öntjük. A tetejét megszórjuk a maradék sajttal, majd előmelegített sütőben fél órát sütjük.

Hasonló receptek

Tálban sütött húsos babos tészta

Tésztaféle, Közepes

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Magokkal szórt sajtos-túrós zsemle

Tésztaféle, Könnyű

Gyomorfekély, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Férfiaknak való torta (sajtkremes torta)

Tésztaféle, Közepes

Csontritkulás, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: