Sajtkrémes sülthal filé
Hozzávalók:
- 6-8 szelet hal filé
- 250 g krémsajt
- tej
- só
- liszt
- vaj
- fokhagyma
- kapor
- snidling (opcionális)
Elkészítés:
A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát (krém is megfelel), egy kis tejet (hígítás céljából), sót (ízlés szerint) és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyőből, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük.
Hasonló receptek
Batyuban sült halfilé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák
Velencei rántott máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Rántott hal fokhagymamártással
Húsétel, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes