Sajtkrémes sülthal filé
Hozzávalók:
- 6-8 szelet hal filé
- 250 g krémsajt
- tej
- só
- liszt
- vaj
- fokhagyma
- kapor
- snidling (opcionális)
Elkészítés:
A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát (krém is megfelel), egy kis tejet (hígítás céljából), sót (ízlés szerint) és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyőből, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük.
Hasonló receptek
Pirított csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Illatos-omlós pulykaszelet
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szpanakopitta (Görög spenótos lepény) (6 személyre)
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes