Sajtkrémes sülthal filé

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 6-8 szelet hal filé
  • 250 g krémsajt
  • tej
  • liszt
  • vaj
  • fokhagyma
  • kapor
  • snidling (opcionális)

Elkészítés:

A halakat sós tejben kiengedjük. Lecsöpögtetjük, majd lisztben megforgatjuk. Az elkészített halakat vajban kisütjük. Közben egy tálban összekeverjük a krémsajtot, a fokhagymát (krém is megfelel), egy kis tejet (hígítás céljából), sót (ízlés szerint) és az apróra vágott snidlinget és a kaprot. Miután a halakat kivettük a serpenyőből, az elkészített sajtkrémet a maradék vajban felforraljuk. Ezután a halakat visszatehetjük.

Hasonló receptek

Batyuban sült halfilé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák

Velencei rántott máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Rántott hal fokhagymamártással

Húsétel, Közepes

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: