Petrezselyemleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • diónyi vaj
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
  • 2 húsleveskocka
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája.

Elkészítés:

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Hasonló receptek

Kókuszleves zöldségekkel

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Francia sajtleves

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Ananász leves

Leves, Könnyű

Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: