Petrezselyemleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • diónyi vaj
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
  • 2 húsleveskocka
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája.

Elkészítés:

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Hasonló receptek

Burgonya krémleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldborsóleves

Leves, Közepes

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Nyár végi leves

Leves, Közepes

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: