Petrezselyemleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • diónyi vaj
  • 1 púpos evőkanál liszt
  • 1 nagy csokor petrezselyemzöld
  • 2 húsleveskocka
  • 1 dl tejföl
  • 1 tojássárgája.

Elkészítés:

A vajból és a lisztből világos rántást készítünk, beledobjuk a nagyon finomra vágott petrezselyemzöldet, felengedjük egy liter vízzel feloldjuk benne a húsleveskockákat és 3-4 percig forraljuk. Tálalás előtt a tojássárgájával elkevert tejföllel dúsítjuk.

Hasonló receptek

Tárkonyos tejfölös húsleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Dinnyeleves fűszeres pirítóssal

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sáfrányos halleves

Leves, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: