Gombás csirkefasírt
Hozzávalók:
- 4 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- liszt
Elkészítés:
A csirkemellfiléket bőrükkel és a gombával együtt kétszer átdaráljuk. Hozzákeverjük a többi hozzávalót és addig gyúrjuk, amíg formázható lesz. Vizes kézzel pogácsákat formálunk, lisztben megforgatjuk, bő, forró olajban pirosra sütjük. Hidegen is finom.
Hasonló receptek
Héjában sült burgonya túrós-fokhagymás öntettel
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ünnepi rakott gomba
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Rakott spagetti
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes