Kolbászos pecsenye
Hozzávalók:
- 1 kicsontozott karaj
- 1 szál kolbász
- 4 szelet vékony bacon szalonna
- 2 paradicsom
- 2 paprika
- 1 fej hagyma
- liszt
- 2 dl tejföl
- étolaj
- petrezselyem
- só
- bors
Elkészítés:
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, sózzuk, borsozzuk. Rárakjuk a kolbászt és a szalonnaszeleteket, jó szorosan feltekerjük, majd összetűzzük, nehogy szétessen. Beleforgatjuk a lisztbe és olajon hirtelen megpirítjuk mind a két oldalát. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát és a paradicsomot. Felöntjük egy kevés vízzel és a húsokat beletesszük. A fűszerekkel ízesítjük, majd a végén beletesszük az apróra vágott petrezselyem zöldet és a tejfölt.
Hasonló receptek
Currys csirkemáj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemell a la pannónia
Húsétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes
Sült borjúmáj kakukkfűvel és almával
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes