Másféle töltött káposzta

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg barna rizs
  • 20 dkg szójapehely
  • ízlés szerint só
  • bors
  • majoranna
  • bazsalikom
  • oregánó
  • borsikaf?
  • 1 dl olaj
  • ízlés szerint pirospaprika
  • 3 ek durumliszt
  • 3-4 db savanyúkáposzta levél
  • 1/2 kg savanyú káposzt
  • 1 dl tejföl

Elkészítés:

A megreformált töltelék: A rizst félpuhára f?zzük. A szójapehelyre annyi házi készítés? ételízesít?s vizet öntünk, hogy s?r? pépet kapjunk. Ezután az olajat, a pirospaprikát, az origanót és a borsikafüvet belekeverjük, majd a félig f?tt rizst is hozzáadjuk. Miután jól összegyúrtuk, a levelekbe töltjük. A s?rítés után szép lassan összeforraljuk, tejföllel vagy kefirrel tálalhatjuk.

Hasonló receptek

Töltött tök

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tejszínes-zöldséges csirke jázminrizzsel

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rakott brokkoli

Főétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: