Másféle töltött káposzta

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg barna rizs
  • 20 dkg szójapehely
  • ízlés szerint só
  • bors
  • majoranna
  • bazsalikom
  • oregánó
  • borsikaf?
  • 1 dl olaj
  • ízlés szerint pirospaprika
  • 3 ek durumliszt
  • 3-4 db savanyúkáposzta levél
  • 1/2 kg savanyú káposzt
  • 1 dl tejföl

Elkészítés:

A megreformált töltelék: A rizst félpuhára f?zzük. A szójapehelyre annyi házi készítés? ételízesít?s vizet öntünk, hogy s?r? pépet kapjunk. Ezután az olajat, a pirospaprikát, az origanót és a borsikafüvet belekeverjük, majd a félig f?tt rizst is hozzáadjuk. Miután jól összegyúrtuk, a levelekbe töltjük. A s?rítés után szép lassan összeforraljuk, tejföllel vagy kefirrel tálalhatjuk.

Hasonló receptek

Kecsege hidegen

Főétel, Könnyű

Mogyorómentes, Köszvény, Laktózmentes, Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes

Lazacfilé zöldfűszeres morzsával sütve

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fűszeres kuszkusz

Főétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: