Másféle töltött káposzta
Hozzávalók:
- 30 dkg barna rizs
- 20 dkg szójapehely
- ízlés szerint só
- bors
- majoranna
- bazsalikom
- oregánó
- borsikaf?
- 1 dl olaj
- ízlés szerint pirospaprika
- 3 ek durumliszt
- 3-4 db savanyúkáposzta levél
- 1/2 kg savanyú káposzt
- 1 dl tejföl
Elkészítés:
A megreformált töltelék: A rizst félpuhára f?zzük. A szójapehelyre annyi házi készítés? ételízesít?s vizet öntünk, hogy s?r? pépet kapjunk. Ezután az olajat, a pirospaprikát, az origanót és a borsikafüvet belekeverjük, majd a félig f?tt rizst is hozzáadjuk. Miután jól összegyúrtuk, a levelekbe töltjük. A s?rítés után szép lassan összeforraljuk, tejföllel vagy kefirrel tálalhatjuk.
Hasonló receptek
Chilis brokkoli, édesburgonya pürével
Főétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Mediterrán rakott krumpli
Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes
Kecsege hidegen
Főétel, Könnyű
Mogyorómentes, Köszvény, Laktózmentes, Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes