Zöldséggaluska
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- 10 dkg sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 szál újhagyma
- 5 dkg vaj
- 15 dkg liszt
- 4 tojás
- só
- bors
Elkészítés:
A leforrázott spenótot, a zöldségeket apróra vágjuk. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a lisztet, a felvert tojásfehérjét. Evőkanállal szaggatjuk a forró vízbe. Petrezselymes vajba forgatjuk.
Hasonló receptek
Fűszeres zöldségragu
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Újkrumplisaláta zöldbabbal
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sáfrányos rizottó
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes