Zöldséggaluska
Hozzávalók:
- 30 dkg spenót
- 10 dkg sárgarépa
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 szál újhagyma
- 5 dkg vaj
- 15 dkg liszt
- 4 tojás
- só
- bors
Elkészítés:
A leforrázott spenótot, a zöldségeket apróra vágjuk. A vajat a tojássárgákkal habosra keverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a zöldségeket, a lisztet, a felvert tojásfehérjét. Evőkanállal szaggatjuk a forró vízbe. Petrezselymes vajba forgatjuk.
Hasonló receptek
Tojásos rizs
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Almamártás
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Padlizsános lecsó
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes