Kecskesajtos palacsinta olajbogyóval

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • a palacsintához
  • 20 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 3 dl tej
  • olaj
  • a sütéshez#A töltelékhez: 2-2 evőkanál snidling
  • fekete olajbogyó-krém és bazsalikom
  • 20 dkg kecskesajt
  • 2 szál újhagyma
  • 2,5 dkg magozott fekete olajbogyó
  • olaj

Elkészítés:

Összekeverjük a palacsinta tésztáját és konyharuhával letakarva félretesszük. Egy csészében összekeverjük az olajbogyókrémet, a kis kockákra vágott kecskesajtot és a finomra vágott újhagymát. Palacsintasütőben olajat melegítünk, megsütjük a palacsintákat, mindegyiket megszórjuk apróra vágott snidlinggel, bazsalikommal, elosztjuk rajtuk a darabokra vágott olajbogyókat és 1-1 kanálnyi krémet. A palacsintákat félbehajtjuk és serpenyőben még néhány percig sütjük, amíg a sajt elolvad. Tányérra rakjuk, salátával és hagymakarikákkal körítjük, olajbogyókkal díszítjük.

Hasonló receptek

Málnakrém leves

Előétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Tonhalpogácsa joghurtos uborkamártással

Előétel, Közepes

Csontritkulás, Cukormentes, Keringési problémák, Hasnyálmirigy, Mogyorómentes

Hortobágyi palacsinta

Előétel, Közepes

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: