Kecskesajtos palacsinta olajbogyóval

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • a palacsintához
  • 20 dkg liszt
  • 1 tojás
  • 3 dl tej
  • olaj
  • a sütéshez#A töltelékhez: 2-2 evőkanál snidling
  • fekete olajbogyó-krém és bazsalikom
  • 20 dkg kecskesajt
  • 2 szál újhagyma
  • 2,5 dkg magozott fekete olajbogyó
  • olaj

Elkészítés:

Összekeverjük a palacsinta tésztáját és konyharuhával letakarva félretesszük. Egy csészében összekeverjük az olajbogyókrémet, a kis kockákra vágott kecskesajtot és a finomra vágott újhagymát. Palacsintasütőben olajat melegítünk, megsütjük a palacsintákat, mindegyiket megszórjuk apróra vágott snidlinggel, bazsalikommal, elosztjuk rajtuk a darabokra vágott olajbogyókat és 1-1 kanálnyi krémet. A palacsintákat félbehajtjuk és serpenyőben még néhány percig sütjük, amíg a sajt elolvad. Tányérra rakjuk, salátával és hagymakarikákkal körítjük, olajbogyókkal díszítjük.

Hasonló receptek

Lecsós palacsinta

Előétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes

Paradicsomkocsonya

Előétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Májpástétom vajastésztában

Előétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: