Sajtos puffancs

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 15 dkg reszelt sajt
  • 3 tojás
  • 3dl tej
  • 8 dkg margarin
  • 1kk só
  • 15 dkg liszt

Elkészítés:

Felforraljuk a tejet a margarinnal és a sóval. Ha felforrt, belekeverjük a lisztet. Lereszeljük a sajtot és hozzákeverjük a tojásokhoz. Megvárjuk míg a lisztes tejes massza kézmelegre hűl és hozzákeverjük a sajtos tojást is. Addig kavargatjuk míg rendesen elkeveredik. Ezután 2 kanál segítségével kis placcsokat teszünk belőle a kivajazott tepsire és előmelegített sütőbe sütjük olyan 25percig, de inkább míg szép aranybarna színe nem lesz.

Hasonló receptek

Tatárbifsztek

Előétel, Könnyű

Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tojásmentes

Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Előétel, Könnyű

Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtfondü almával

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: