Sajtfelfújt
Hozzávalók:
- 25 dkg sajt
- 2 evőkanál liszt
- 2 tojás
- késhegynyi szódabikarbóna
- só
- bors
- fokhagyma
- oregánó
Elkészítés:
Lereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet, és a fűszereket. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és hozzákeverjük az előző masszához, majd az egészből kis golyókat készítünk, és bő olajban, vagy zsírban kisütjük.
Hasonló receptek
Bundázott ráknyárs friss salátalevélen
Előétel, Könnyű
Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Házi sajt- finn recept
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos puffancs
Előétel, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes