Kefires csirkeszárny

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg csirkeszárny (én csirkemellfiléből szoktam)
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 dl kefir
  • 5 dkg reszelt füstölt sajt
  • 1 teáskanál piros fűszerpaprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
  • 1 púpozott mokkás kanál só

Elkészítés:

A húst mindkét oldalán megsózzuk. A lisztet a paprikával, a borssal összekeverjük, a húsokat megforgatjuk benne. Tepsibe rakjuk. A kefirt az olajjal a zúzott fokhagymával és a maradék lisztes keverékkel összekeverjük, bele tesszük a reszelt sajtot és a maradék sót, majd a húsra öntjük. Előmelegített sütőben, lefedve kb. 30-40 perc alatt készre sütjük.

Hasonló receptek

Szpanakopitta (Görög spenótos lepény) (6 személyre)

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkemell pirított gombával

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Királypaéacsinta

Húsétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: