Paradicsomos csirkemell
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 10 dkg trappista sajt
- majoránna
- só
- bors
- ételízesítő
- liszt
- olaj
- paradicsom
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk és kicsit kiverjük. Kevés ételízesítővel ízesítjük és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedő alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, ételízesítővel, majorannával, borssal ízesítjük. A paradicsompürét hozzáadjuk. Lapos tűzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gomba salátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütőben átsütjük. Párolt rizst adunk hozzá.
Hasonló receptek
Illatos-omlós pulykaszelet
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Májjal töltött tök tárkonyos mártással
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes