Paradicsomos csirkemell
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 10 dkg trappista sajt
- majoránna
- só
- bors
- ételízesítő
- liszt
- olaj
- paradicsom
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk és kicsit kiverjük. Kevés ételízesítővel ízesítjük és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedő alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, ételízesítővel, majorannával, borssal ízesítjük. A paradicsompürét hozzáadjuk. Lapos tűzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gomba salátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütőben átsütjük. Párolt rizst adunk hozzá.
Hasonló receptek
Csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sóágyon sült csirke
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény
Borsos csirkecomb három pürével
Húsétel, Nehéz
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes