Paradicsomos csirkemell
Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 20 dkg gomba
- 10 dkg trappista sajt
- majoránna
- só
- bors
- ételízesítő
- liszt
- olaj
- paradicsom
Elkészítés:
A csirkemelleket kicsontozzuk és kicsit kiverjük. Kevés ételízesítővel ízesítjük és lisztbe forgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedő alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, ételízesítővel, majorannával, borssal ízesítjük. A paradicsompürét hozzáadjuk. Lapos tűzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gomba salátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütőben átsütjük. Párolt rizst adunk hozzá.
Hasonló receptek
őszi kacsacomb
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemell a la pannónia
Húsétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykamell tavasziasan
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes