Zellerfőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg zeller
  • 5 dkg burgonya
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 dl tej
  • 1 teáakanál liszt
  • pici só
  • citromlé
  • petrezselyem

Elkészítés:

A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.

Hasonló receptek

A legfinomabb zöldborsófőzi

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Tavaszi cukkini

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Karfiol korianderes öntettel

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: