Zellerfőzelék
Hozzávalók:
- 10 dkg zeller
- 5 dkg burgonya
- 1 evőkanál tejföl
- 1 dl tej
- 1 teáakanál liszt
- pici só
- citromlé
- petrezselyem
Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.
Hasonló receptek
Sült pulykacomb mézes mázzal
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Árpakása gyümölccsel
Egytálétel, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Márványsajtos rakottas
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes