Zellerfőzelék

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 10 dkg zeller
  • 5 dkg burgonya
  • 1 evőkanál tejföl
  • 1 dl tej
  • 1 teáakanál liszt
  • pici só
  • citromlé
  • petrezselyem

Elkészítés:

A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Csirkecombok zsenge zöldborsóval

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Serpenyős csirkemáj

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombás-sonkás omlett

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: