Zellerfőzelék
Hozzávalók:
- 10 dkg zeller
- 5 dkg burgonya
- 1 evőkanál tejföl
- 1 dl tej
- 1 teáakanál liszt
- pici só
- citromlé
- petrezselyem
Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.
Hasonló receptek
A legfinomabb zöldborsófőzi
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes
Tavaszi cukkini
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Karfiol korianderes öntettel
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes