Zellerfőzelék
Hozzávalók:
- 10 dkg zeller
- 5 dkg burgonya
- 1 evőkanál tejföl
- 1 dl tej
- 1 teáakanál liszt
- pici só
- citromlé
- petrezselyem
Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott zellert és burgonyát kevés sós-citromos vízben megfőzzük, majd leturmixoljuk. A lisztből, a tejből és a tejfölből habarást készítünk, s összeforraljuk a kettőt. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.
Hasonló receptek
Kagylótészta csirkehússal és gombával
Egytálétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Húsos penne (2 személyre)
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Finomfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Hasnyálmirigy, Májproblémák, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes