Tortellini saláta
Hozzávalók:
- 75 dkg sonkával töltött tortellini
- 1-1 zöld
- sárga és piros húsú paprika
- 25 dkg juhsajt
- 4 evőkanál napraforgómag
- 2 dl majonéz
- 3 dl tejszínes joghurt
- 4 teáskanál pesto (üveges)
- só
- bors#A díszítéshez friss bazsalikom
Elkészítés:
A tortellinit sós vízben megfőzzük. A kicsumázott paprikákat csíkokra, a juhsajtot kockákra vágjuk. A napraforgómagot serpenyőben szárazon megpirítjuk. A majonézt a joghurttal és a pestóval összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A lecsöpögtetett kihűtött tortellinit, a paprikát és a sajtot a joghurtmártásba vegyítjük. Napraforgómaggal megszórva, bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Hasonló receptek
Almás burgonyasaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Diós uborkasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ananászos-sonkás rizssaláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes