Tortellini saláta
Hozzávalók:
- 75 dkg sonkával töltött tortellini
- 1-1 zöld
- sárga és piros húsú paprika
- 25 dkg juhsajt
- 4 evőkanál napraforgómag
- 2 dl majonéz
- 3 dl tejszínes joghurt
- 4 teáskanál pesto (üveges)
- só
- bors#A díszítéshez friss bazsalikom
Elkészítés:
A tortellinit sós vízben megfőzzük. A kicsumázott paprikákat csíkokra, a juhsajtot kockákra vágjuk. A napraforgómagot serpenyőben szárazon megpirítjuk. A majonézt a joghurttal és a pestóval összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A lecsöpögtetett kihűtött tortellinit, a paprikát és a sajtot a joghurtmártásba vegyítjük. Napraforgómaggal megszórva, bazsalikommal díszítve tálaljuk.
Hasonló receptek
Kínai kel saláta
Saláta, Könnyű
Vesebetegség, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Gyümölcsös idénysaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Orosz hússaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes