Tortellini saláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 75 dkg sonkával töltött tortellini
  • 1-1 zöld
  • sárga és piros húsú paprika
  • 25 dkg juhsajt
  • 4 evőkanál napraforgómag
  • 2 dl majonéz
  • 3 dl tejszínes joghurt
  • 4 teáskanál pesto (üveges)
  • bors#A díszítéshez friss bazsalikom

Elkészítés:

A tortellinit sós vízben megfőzzük. A kicsumázott paprikákat csíkokra, a juhsajtot kockákra vágjuk. A napraforgómagot serpenyőben szárazon megpirítjuk. A majonézt a joghurttal és a pestóval összekeverjük, sóval, borssal fűszerezzük. A lecsöpögtetett kihűtött tortellinit, a paprikát és a sajtot a joghurtmártásba vegyítjük. Napraforgómaggal megszórva, bazsalikommal díszítve tálaljuk.

Hasonló receptek

Orosz hússaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Liechtensteini Homár saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Téli saláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: