Gombás táska
Hozzávalók:
- 1 tojás
- 8 dkg barnaliszt
- 15 dkg gomba
- 1 hagyma
- kevés só
Elkészítés:
A tojásból és a lisztből tésztát gyúrunk és nagyon vékonyra kinyújtjuk. A tészta felére a következő töltelékből kicsi halmokat rakunk: a gombát 2 evőkanál olajon megpirítjuk az összevágott hagymával és kevés sóval. Erre ráhajtogatjuk a tészta másik felét és a halmok mentén derelyevágóval kis négyzetekre szabjuk. A széleit összenyomkodjuk. 5-6 percig főzzük forrásban lévő vízben.
Hasonló receptek
Gombás túrókrémmel töltött paradicsom
Vegetáriánus, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Túrós burgonyakrém
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Angolzeller csőben
Vegetáriánus, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes