Vidámfőzelék
Hozzávalók:
- 1 kg mélyhűtött mexikói zöldségkeverék vagy friss zöldségek (zöldborsó
- sárgarépa
- zöldbab
- kukorica
- paprika)
- 4 dl tej
- 4 evőkanál liszt
- 2 evőkanál olaj vagy margarin
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- bors
Elkészítés:
Az olajban vagy margarinban puhára pároljuk a zöldséget, megszórjuk a liszttel, vékony sugárban hozzáöntjük a tejet. A végén sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet
Hasonló receptek
Töltött káposzta
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Káposztás lecsó
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Májpástétom vajastésztában
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes