Csirkemáj fehérborban

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg tisztított csirkemáj
  • 20 dkg gomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 dl húsleves
  • 1 babérlevél
  • olaj
  • liszt
  • bors.

Elkészítés:

A csirkemájat hosszában vágja szeletekre. Sózott, borsozott lisztbe forgatva olajon pirítsa meg és helyezze egy hőálló tálba. A maradék olajon párolja puhára a szeletelt gombát és tegye a májra. Forralja ki a húslevesben a babérlevelet. Az apróra vágott hagymát is párolja meg az olajon, adja hozzá a bort és a húslevest, majd öntse a májra és gombára. Lefedve a sütőben 15 perc alatt elkészül. Zöldpetrezselyem és rizsköret illik hozzá

Hasonló receptek

Joghurtos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Almás csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Tárkonyos májragu

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: