Csirkemáj fehérborban
Hozzávalók:
- 40 dkg tisztított csirkemáj
- 20 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 dl száraz fehérbor
- 1 dl húsleves
- 1 babérlevél
- olaj
- liszt
- só
- bors.
Elkészítés:
A csirkemájat hosszában vágja szeletekre. Sózott, borsozott lisztbe forgatva olajon pirítsa meg és helyezze egy hőálló tálba. A maradék olajon párolja puhára a szeletelt gombát és tegye a májra. Forralja ki a húslevesben a babérlevelet. Az apróra vágott hagymát is párolja meg az olajon, adja hozzá a bort és a húslevest, majd öntse a májra és gombára. Lefedve a sütőben 15 perc alatt elkészül. Zöldpetrezselyem és rizsköret illik hozzá
Hasonló receptek
Tárkonyos májragu
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Lesütött csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zsályás máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes