Ízletes borjúmáj
Hozzávalók:
- 75 dkg borjúmáj
- 5 dkg liszt
- 1 t.kanál chilipor
- 1/8 t.kanál só
- 3 evőkanál zsír
- 2 fej hagyma
- 2 zöldpaprika
- 3-4 paradicsom
Elkészítés:
A májat vágjuk kis darabokra. Keverjük össze a lisztet, a chiliport és a sót. Keverjük bele a májat. Forrósítsuk fel a zsírt, pirítsuk barnára a májat. Ezután vegyük ki és a visszamaradt zsiradékban pároljuk meg a vékonyra szeletelt hagymát és paprikát. Adjuk hozzá a hámozott és kis darabokra vágott paradicsomot és tegyük vissza a májat. 25-30 perc alatt készre főzzük. Párolt rizzsel kínáljuk.
Hasonló receptek
Almás csirke
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Majonézes hús
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemell sajttal
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás,