Joghurtos uborkaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 45 dkg joghurt
  • 1,5 dl tej
  • 1 citrom leve
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomó oregánó

Elkészítés:

A joghurtot egy tálban a tejjel simára keverjük, a többi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.

Hasonló receptek

Sajtkrémleves

Leves, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mexikói zöldségleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Nyári paprikaleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: