Joghurtos uborkaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 45 dkg joghurt
  • 1,5 dl tej
  • 1 citrom leve
  • 2 teáskanál olívaolaj
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomó oregánó

Elkészítés:

A joghurtot egy tálban a tejjel simára keverjük, a többi hozzávalót a felsorolás szerint hozzákeverjük. Végül a hámozott uborkát megszabadítjuk a magoktól és kockára vágva a levesbe keverjük. Jól behűtjük.

Hasonló receptek

Francia hagymaleves (1 személyre)

Leves, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Paprikaleves

Leves, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Burgonyaleves (sószegény)

Leves, Közepes

Mogyorómentes, Tojásmentes, Magas vérnyomás, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: