Részeges hal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4 szelet ponty
  • 5 dkg liszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1/2 evőkanál olaj
  • 3 dkg margarin
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 0,5 dl bor
  • 1 babérlevél
  • 1 teáskanál mustár

Elkészítés:

A halszeleteket megmossuk, jól besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A halat paprikás lisztben megforgatjuk és kevés felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Az apróra vágott vöröshagymát felolvasztott margarinban aranysárgára pirítjuk, borral felöntjük. Babérlevéllel, őrölt borssal, mustárral ízesítjük, majd az elősütött halakat beletéve, félig lefedve körülbelül 15 percig pároljuk.

Hasonló receptek

Bugaci sápatag

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spenótos lasagne

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Görög lecsó

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: