Részeges hal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 4 szelet ponty
  • 5 dkg liszt
  • 1 teáskanál fűszerpaprika
  • 1/2 evőkanál olaj
  • 3 dkg margarin
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 0,5 dl bor
  • 1 babérlevél
  • 1 teáskanál mustár

Elkészítés:

A halszeleteket megmossuk, jól besózzuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A halat paprikás lisztben megforgatjuk és kevés felhevített olajban mindkét oldalát hirtelen megsütjük. Az apróra vágott vöröshagymát felolvasztott margarinban aranysárgára pirítjuk, borral felöntjük. Babérlevéllel, őrölt borssal, mustárral ízesítjük, majd az elősütött halakat beletéve, félig lefedve körülbelül 15 percig pároljuk.

Hasonló receptek

Sajtos metéltfelfújt

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Lencsés halragu

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkecomb római tálban

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: