Paradicsomgranita
Hozzávalók:
- 2,5 dl paradicsomlé
- 2,5 dkg cukor
- tabasco szósz
- 1 dl borókapálinka
- fél citrom
- só
Elkészítés:
A citrom levét kinyomjuk, majd a paradicsomlével, a cukorral, 2 cl pálinkával, 2 csepp Tabascóval és csipetnyi sóval simára keverjük. Vastag fém tálkákba öntjük és 20 percre fagyasztóba állítjuk. Villával időnként áttörjük, hogy kásás állagú legyen és fél órára visszatesszük a fagyasztóba. Ismét áttörjük villával. A maradék pálinkát poharakba töltjük, erre adagoljuk a granitát és rögtön kínáljuk.
Hasonló receptek
Mézes-rumos kávé
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kávékülönlegesség
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csokis kávé
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes