Paradicsomgranita
Hozzávalók:
- 2,5 dl paradicsomlé
- 2,5 dkg cukor
- tabasco szósz
- 1 dl borókapálinka
- fél citrom
- só
Elkészítés:
A citrom levét kinyomjuk, majd a paradicsomlével, a cukorral, 2 cl pálinkával, 2 csepp Tabascóval és csipetnyi sóval simára keverjük. Vastag fém tálkákba öntjük és 20 percre fagyasztóba állítjuk. Villával időnként áttörjük, hogy kásás állagú legyen és fél órára visszatesszük a fagyasztóba. Ismét áttörjük villával. A maradék pálinkát poharakba töltjük, erre adagoljuk a granitát és rögtön kínáljuk.
Hasonló receptek
Almaboros puncs
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Forró csoki 2.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Mokka turmix
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes