Joghurtos-tejszínes őszibarackleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 üveg őszibarack befőtt
  • 1 kis doboz natúr joghurt
  • 1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)
  • vanília

Elkészítés:

Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.

Hasonló receptek

Tejjel készült burgonyakrémleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Gluténmentes, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos parajleves pirított zsemlekockával

Leves, Könnyű

Vashiány, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Márványsajtos hagymakrémleves

Leves, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: