Joghurtos-tejszínes őszibarackleves
Hozzávalók:
- 1 üveg őszibarack befőtt
- 1 kis doboz natúr joghurt
- 1/2-1 dl tejszín (főzőtejszínből csináltam)
- vanília
Elkészítés:
Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom. Ha valaki nem, szereti a darabokat akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.
Hasonló receptek
Tejjel készült burgonyakrémleves
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Gluténmentes, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos parajleves pirított zsemlekockával
Leves, Könnyű
Vashiány, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Márványsajtos hagymakrémleves
Leves, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes