Spenótos batyu
Hozzávalók:
- spenót
- 1 fej hagyma
- kis petrezselyem
- 1 egész tojás
- 15 dkg parmezán
- réteslap
- kis olaj
- kis só
Elkészítés:
A spenótot megdinszteljük kis olajon, hozzáadjuk az összevágott hagymát. Ha megpárolódott, hozzáadjuk a lereszelt sajtot és a tojást. 5 réteg réteslapot egymásra teszünk, 6x6-os kockákra vágjuk és mindegyik közepébe teszünk a spenótos keverékből. A tetejét összefogjuk batyuszerűen és kevés tojással megkenjük, hogy összeragadjanak. Tepsibe tesszük és megsütjük.
Hasonló receptek
Könnyű töltött hagyma
Előétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tojásos füstölt lazac
Előétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Lazacos-sonkás hajdinapalacsinta
Előétel, közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes