Spenótos lepény

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy csokor spenót megfőzve vagy 15 dkg fagyasztott spenót
  • 15 dkg juhtúró
  • 15 dkg tehéntúró
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 15 dkg lencse megfőzve
  • 3-4 tojás
  • 1 kiskanál kömény
  • bors
  • 12 réteslap

Elkészítés:

1. A réteslap kivételével minden anyagot összekeverünk. 2. 6 db réteslappal 1 mély tepsit kibélelünk, olajjal vagy vajjal meglocsoljuk. 3. A réteslap tetejére öntjük a masszát és beborítjuk a másik 6 réteslappal. 4. Előmelegített, 190 fokos sütőbe tesszük és 45 percig sütjük.#Megjegyzés: A sütés elején én letakarom, majd félidő után leveszem, így egyenletes, szép piros lesz. Salátával tálalom, de hidegen is nagyon finom.

Hasonló receptek

Zabkorpás-kókuszos sütőtökcsemege

Tésztaféle, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Aranygalusaka

Tésztaféle, Közepes

Laktózmentes, Hízókúra, Hasnyálmirigy, Mogyorómentes

Burgonyás lángos (tej és tojás nélkül)

Tésztaféle, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Cukormentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: