Sajt - házilag
Hozzávalók:
- 1 l tej
- 50 dkg túró
- 6 dkg olvasztott margarin
- 1 egész tojás
- 1 teáskanál só
- 1 teáskanál szódabikarbóna
Elkészítés:
A tejbe belemorzsoljuk a túrót és addig főzzük, amíg a savó le nem válik róla. Ha levált, leöntjük. Majd hozzáadjuk a tojást, sót, margarint, szódabikarbónát és addig főzzük, amíg kemény nem lesz. Vizezett edénybe rakjuk és lehűtjük.
Hasonló receptek
Házi sajt, II.
, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Diós zabpehelykása
, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Francia töltött rúd
, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes