Királypaéacsinta
Hozzávalók:
- 16 sós palacsinta
- 1 csirkemellből készített ragu
- 1 pohár zsírszegény tejföl
- 15 dkg trappista sajt
Elkészítés:
A tejfölt kikeverjük a pörkölt szaftjával. A húst apróra daraboljuk, majd a mártásból annyit adunk hozzá, hogy jól kenhető legyen. A palacsintákat megtöltjük ezzel a töltelékkel. Kikent sütőedénybe egymás mellé tesszük őket, a tetejüket meglocsoljuk a megmaradt szósszal és megszórjuk reszelt sajttal. Addig sütjük, míg a sajt ráolvad a tetejére.
Hasonló receptek
Lesütött csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gombás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Lecsós csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes