Feta -tonhal saláta
Hozzávalók:
- 60 g fetasajt
- fél doboz tonhal filé
- fél doboz csemegekukorica
- 1 zöldpaprika
- fél vöröshagyma
- 60 g fűszeres krémsajt
- 1 dl tej
- 1 evőkanál citromlé
- só
- bors
- kapor
- 3 bagett
Elkészítés:
A feta-tonhal salátát érdemes úgy elkészíteni, hogy legyen ideje összeérni. Tedd a fetát egy tálba és törd össze. Csepegtesd le a tonhalról az olajat és tedd a fetához. A kukoricáról is öntsd le a levet és keverd a salátához. A paprikát és a hagymát vágd apróra majd ezeket is dobd a tálba. A krémsajtból, a tejből és a citromléből készíts szószt, majd öntsd a salátára. Ízesítsd sóval, borssal és kaporral, majd tedd a hűtőbe legalább egy napra. Másnapra nagyon finom lesz! Jó étvágyat!
Hasonló receptek
Spirál- tésztás, sajtos tésztasaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Liechtensteini Homár saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Waldorf saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes