Három sajtos gnocchi

Ételtípus: Vegetáriánus Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg camambert sajt
  • 20 dkg füstölt sajt
  • 15 dkg serranói sonka
  • 15 dkg gomba
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 paradicsom
  • 5 dkg dió
  • 1 dl rosé bor
  • bors
  • olívaolaj
  • 1 csomag gnocchi
  • 1 csokor petrezselyem
  • friss bazsalikom

Elkészítés:

A tésztát sós, rozmaringos vízben megfőzzük. Egy serpenyőben olívaolajat forrósítunk, beleteszünk pár gerezd fokhagymát egészben, hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, a diót, a paradicsomot, majd sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük, végül hozzáadjuk a sajtokat, felöntjük a borral és felforraljuk. Az így kapott mártást a tésztára öntjük, ráhalmozzuk a sonkaszeleteket, a tetejét meghintjük friss petrezselyemmel.

Hasonló receptek

Túrós karfiol

Vegetáriánus, Közepes

Epebetegség, Gyomorfekély, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Padlizsánnal töltött gomba

Vegetáriánus, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Juhtúróval töltött gomba (sütőben sütve)

Vegetáriánus, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: