Gombakrokett
Hozzávalók:
- 250 g gomba
- fél fej vöröshagyma (50g)
- 150 g darált sertéshús
- 1 főtt tojás
- 1 nyers tojás
- 1 ek. búzakorpa (10g)
- 1 teáskanál mustár
- bors
- majoránna
- só
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.
Hasonló receptek
Paradicsomos padlizsán
Köret, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Fűszeres párolt káposzta
Köret, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Sült zöldségek görögösen
Köret, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes