Gombakrokett

Ételtípus: Köret Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 250 g gomba
  • fél fej vöröshagyma (50g)
  • 150 g darált sertéshús
  • 1 főtt tojás
  • 1 nyers tojás
  • 1 ek. búzakorpa (10g)
  • 1 teáskanál mustár
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.

Hasonló receptek

Paradicsomos padlizsán

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Fűszeres párolt káposzta

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Sült zöldségek görögösen

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: