Gombakrokett

Ételtípus: Köret Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 250 g gomba
  • fél fej vöröshagyma (50g)
  • 150 g darált sertéshús
  • 1 főtt tojás
  • 1 nyers tojás
  • 1 ek. búzakorpa (10g)
  • 1 teáskanál mustár
  • bors
  • majoránna
  • petrezselyemzöld

Elkészítés:

A megtisztított vöröshagymát, gombát apróra vágjuk, teflonedényben megpároljuk, hozzáadjuk a darált húst és az összevágott petrezselyemzöldet. Ha kihűlt, belereszeljük a főtt tojást, összedolgozzuk a búzakorpával, majd a fűszerekkel ízesítjük, és a nyers tojás hozzáadásával masszát készítünk. Az őzgerincformát alufóliával kibéleljük, belehelyezzük a masszát és közepesen forró sütőben lassan sütjük, majd fóliával együtt kivesszük az őzgerincformából és 10 perc múlva felszeleteljük.

Hasonló receptek

Márványsajttal sült édesburgonya

Köret, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Juhtúrós Lapcsánka

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Burgonyafánk

Köret, Könnyű

Cukormentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: