Kakukkfüves édesburgonya

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 35 dkg édesburgonya
  • 25 dkg burgonya
  • 15 dkg fehérrépa
  • 15 dkg sárgarépa
  • 2 csipet kakukkfű
  • 1 kisebb gyömbér
  • 2 evőkanál méz
  • őrölt bors
  • rozscipó

Elkészítés:

A megtisztított zöldségeket vágjuk egy centis kockákra. Forrásban lévő sós vízbe tegyünk egy csipet kakukkfüvet és 6-7 percig főzzük benne a felkockázott édesburgonyát, a burgonyát és a répákat. Amikor megpuhultak, szűrjük le, kevés forró olajban forgassuk át, majd borssal, kakukkfűvel, mézzel és reszelt gyömbérrel ízesítsük. Rozscipóban tálaljuk.

Hasonló receptek

Padlizsános lecsó

Köret, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Homokos krumpli

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fűszeres párolt káposzta

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: