Nephropanból főtt tészta (galuska) készítése

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

Elkészítés:

A kenyérpor súlyára számított kb. 110-120 % mennyiségű vízzel egynemű tésztát készítünk, amelyet bő forrásban lévő vízbe szaggatunk. 5-6 perces főzés után (amikor a tészta a víz felszínére feljön) tésztaszedő kanál segítségével leszűrjük, langyos vízben átmossuk, majd lecsurgás után húsételekhez köretként fogyaszthatjuk. Megfelelő ízesítéssel (cukrozott mákkal, lekvárral, grízzel, dióval) egytálételként is tálalhatjuk.

Hasonló receptek

Tojásos rizs

Köret, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Alufóliás burgonya 1.

Köret, Könnyű

Gyomorfekély, Gluténmentes, Crohn, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldbabfőzelék másképpen

Köret, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: