Zellerleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Laktózmentes, Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg zeller
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • 1 fej burgonya

Elkészítés:

20 dkg zellert megmossuk, vékony metéltre vágunk, kevés olajon az apróra vágott petrezselyemmel megpirítjuk, hozzáadjuk a megmosott, kockára vágott burgonyát , megsózzuk, felengedjük 1 liter csontlével vagy vízzel és puhára főzzük. Tálalás előtt keverhetünk bele egy evőkanál tejfölt vagy tejszínt. Energiaérték/ adag. 117 kcal szénhidrát: 25,7 g

Hasonló receptek

Borsókrémleves túrógombóccal

Leves, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes

Böjti burgonyaleves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Cukkini-krémleves

Leves, Könnyű

Gyomorfekély, Epebetegség, Májproblémák, Keringési problémák, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: