Ponty gombával
Hozzávalók:
- 1 kg pontyszelet
- 20 dkg csiperke gomba
- 1 cs. petrezselyemzöld
- liszt
- olaj
- 1-2 kanál tejföl
- 1-2 kanál tej
Elkészítés:
A megtisztított, apróra vágott gombát és petrezselymet olajon megpároljuk. A hal szeleteket besózzuk, lisztben megforgatjuk és forró olajban megsütjük. Rátesszük a párolt gombára, 1-2 kanál tejjel meglocsoljuk és néhány percig együtt pároljuk. Tálalás előtt 1-2 kanál tejfölt teszünk hozzá. Energiaérték/adag: 288 kcal szénhidrát. 10,4 g
Hasonló receptek
Afrikai csemege
Halétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Halfalatkák
Halétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tengeri hal tepsiben sütve
Halétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes