Stefánia marhasült
Hozzávalók:
- 60 dkg fehérpecsenye (hentessel felvágatjuk)
- 1 db főtt kemény tojás
- 1 csg leveszöldség (sárgarépa,fehérrépa,zeller zöldje,hagyma,karalábé)
- 1 kávéskanál paradicsompüré
Elkészítés:
A húst megsózzuk, megtöltjük egy kemény tojással és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a leveszöldséget. Kevés csontlevet vagy vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük, hozzákeverjük a paradicsompürét és összeforraljuk, hús mellé adjuk. Energiaérték/ adag 508 kcal szénhidrát: 47,6 g
Hasonló receptek
Édes-savanyú sertésborda
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Keksz alatt sült tonhal
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldségek és tofu fehérboros mártásban
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes