Stefánia marhasült
Hozzávalók:
- 60 dkg fehérpecsenye (hentessel felvágatjuk)
- 1 db főtt kemény tojás
- 1 csg leveszöldség (sárgarépa,fehérrépa,zeller zöldje,hagyma,karalábé)
- 1 kávéskanál paradicsompüré
Elkészítés:
A húst megsózzuk, megtöltjük egy kemény tojással és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a leveszöldséget. Kevés csontlevet vagy vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük, hozzákeverjük a paradicsompürét és összeforraljuk, hús mellé adjuk. Energiaérték/ adag 508 kcal szénhidrát: 47,6 g
Hasonló receptek
Zöldségek és tofu fehérboros mártásban
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Cukkini magyarosan
Főétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Spenótkrémleves
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes