Stefánia marhasült

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg fehérpecsenye (hentessel felvágatjuk)
  • 1 db főtt kemény tojás
  • 1 csg leveszöldség (sárgarépa,fehérrépa,zeller zöldje,hagyma,karalábé)
  • 1 kávéskanál paradicsompüré

Elkészítés:

A húst megsózzuk, megtöltjük egy kemény tojással és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a leveszöldséget. Kevés csontlevet vagy vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük, hozzákeverjük a paradicsompürét és összeforraljuk, hús mellé adjuk. Energiaérték/ adag 508 kcal szénhidrát: 47,6 g

Hasonló receptek

Édes-savanyú sertésborda

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Keksz alatt sült tonhal

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldségek és tofu fehérboros mártásban

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: