Stefánia marhasült
Hozzávalók:
- 60 dkg fehérpecsenye (hentessel felvágatjuk)
- 1 db főtt kemény tojás
- 1 csg leveszöldség (sárgarépa,fehérrépa,zeller zöldje,hagyma,karalábé)
- 1 kávéskanál paradicsompüré
Elkészítés:
A húst megsózzuk, megtöltjük egy kemény tojással és serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a leveszöldséget. Kevés csontlevet vagy vizet öntünk rá és fedő alatt puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük, hozzákeverjük a paradicsompürét és összeforraljuk, hús mellé adjuk. Energiaérték/ adag 508 kcal szénhidrát: 47,6 g
Hasonló receptek
Nyári zöldségsaláta
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Zöldbabpörkölt
Főétel, Közepes
Mogyorómentes, Köszvény, Gluténmentes, Tojásmentes
Sajtos-zöldséges lasagne
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes