Zöldséges hús

Ételtípus: Főétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes

Hozzávalók:

  • 20 dkg sertéscomb
  • 40 dkg gomba
  • sárgarépa
  • 20 dkg zöldborsó (lehet mirelit borsó)
  • petrezselyem
  • őrölt fehérbors
  • olívaolaj
  • szerecsendió
  • tojás

Elkészítés:

A hagymát megdinszteljük, rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, bors, szerecsendió s a tojással jól összedolgozzuk. A combot hegyes, éles késsel felnyitjuk, hogy a töltelékkel megtölthessük. Egy jénai tálat beolajozunk átesszük a megtöltött húst 1-2 evőkanál vízzel meglocsolva, alufóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc . Körettel tálaljuk. Energiaérték: 186 kcal, szénhidrát: 4 g

Hasonló receptek

Francia hagymás burgonyaleves

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Nyári zöldségsaláta

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Tejszínes tészta spárgával és csirkemellel

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: