Zöldséges hús
Hozzávalók:
- 20 dkg sertéscomb
- 40 dkg gomba
- sárgarépa
- 20 dkg zöldborsó (lehet mirelit borsó)
- petrezselyem
- őrölt fehérbors
- olívaolaj
- szerecsendió
- tojás
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, rátesszük a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és fedő alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk a fűszereket, bors, szerecsendió s a tojással jól összedolgozzuk. A combot hegyes, éles késsel felnyitjuk, hogy a töltelékkel megtölthessük. Egy jénai tálat beolajozunk átesszük a megtöltött húst 1-2 evőkanál vízzel meglocsolva, alufóliával letakarva előmelegített sütőben megsütjük kb. 25-30 perc . Körettel tálaljuk. Energiaérték: 186 kcal, szénhidrát: 4 g
Hasonló receptek
Francia hagymás burgonyaleves
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Nyári zöldségsaláta
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Tejszínes tészta spárgával és csirkemellel
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes