Lecsós marhaszelet
Hozzávalók:
- 2-3 szelet marhahús (20 dkg)
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- olívaolaj
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítés:
A hús szeleteket besózzuk és olajjal kikent edénybe tesszük a karikára vágott hagymával és zöld paprikával. A legkisebb lángon fedő alatt 25-30percig pároljuk. Ezután hozzá keverjük a vágottp aradicsomot és a többi fűszert. Kis vizet öntünk rá és készre pároljuk. Vigyázzunk, hogy le ne égjen. Adagonként energiatartalom:130 kcal, szénhidrát: 2,6 g
Hasonló receptek
Szénhidrátszegény göngyölt darálthús
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Lazac sütőben
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn
Csirkemáj bundában
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes