Juhtúrós Lapcsánka

Ételtípus: Köret Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 4 db burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3-4 evőkanál kukoricaliszt
  • 1 db tojás
  • olaj a sütéshez
  • pici pirospaprika
  • bors
  • 20 dkg juhtúró

Elkészítés:

A burgonyát megmossuk, meghámozzuk és lereszeljük belereszeljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, sót, őrölt borsot,pirospaprikát tojást és összekeverjük annyi liszttel, hogy közepes sűrűségű masszát kapjunk. Forró olajon mint a palacsintát kisütjük. Melegen tálaljuk, juhtúrót adunk mellé.Energiaérték adagonként juhtúró nélkül: 296 kcal, szénhidrát: 48,1 g

Hasonló receptek

Fűszeres zöldségragu

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sült zöldségek görögösen

Köret, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gyümölcsös kukorica

Köret, Könnyű

Magas koleszterin, Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: