Gombás marhatokány
Hozzávalók:
- 30 dkg marhaszínhús
- 20 dkg gomba
- 1 csokor petrezselyem
- 1 kávéskanál majoranna
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
Elkészítés:
A húst csíkokra vágjuk és teflon edényben olajon megpirítjuk. Hozzátesszük a szeletekre vágott gombát, petrezselymet, kis majorannát, zúzott fokhagymát, öntünk alá egy kis forró vizet és puhára pároljuk. Energiatartalom/adag. 215 kcal szénhidrát: 12 g
Hasonló receptek
Téli zöldségleves curry-vel
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kókuszos-sajtos rizsgombóc
Főétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mediterrán rakott krumpli
Főétel, Közepes
Diabetikus, Cukormentes